Bejelentkezés: Jelszó emlékeztető

Abortusz menete, intézni valók

A menstruációm 2 hete nem jött meg, tesztet végeztem és az eredmény pozitív lett. A párommal védekeztünk, ennek ellenére "csúszott be" a baba, nem számítottunk rá kicsit sem, a körülmények egyáltalán nem adottak arra, hogy megtartsuk, így a terhesség megszakítás mellett döntöttünk. A nőgyógyásztól kértem már időpontot és 7-én megyek. Tudom a menete az egésznek elég hosszú lesz, viszont nem igazán lesz időm minden nap intézkedni, éppen ezért érdekelne néhány dolog: - Úgy tudom, hogy kellesz a körzeti orvosomtól beutalót kérni, ekg-ra és vérvételre. Ezt kérhetem-e még mielőtt a nőgyógyásznál jártam volna? Vagy szükséges hozzá a vizsgálat eredménye,, vagy elég ha elmondom mi a problémám és hogy sürgős lenne? (12 órára kaptam az időpontot és ha lehet szeretném ezeket délelőtt elintézni, emiatt kérdezem) - A családsegítőhöz is kellesz mennem, oda is időpontot kellesz kérnem, vagy a nőgyógyász a vizsgálat után intézi ennek az időpontját? Azt tudom, hogy oda már mindenképp az eredménnyel kellesz mennem. A 3 nap gondolkodási idő alatt amit adnak a családsegítőnél, kellesz-e ezeken illetve a csekk befizetésén kívül bármi mást intéznem? Altató orvos? Időpontot a kórházba a műtéthez nekem kell kérnem, vagy azt ők fogják intézni? - Az altatással kapcsolatban olvastam, hogy rövid altatásban végzik, és ezalatt félig ébren vannak, ez igaz-e? Helyi érzéstelenítést is úgy olvastam lehet, kérni, erre tényleg lenne lehetőség? Azt hiszem ennyi lett volna, remélem minél hamarabb választ kapok, bár lehet későn írtam. A választ előre is köszönöm! Timi_

Vissza

Abortusz menete, intézni valók
2013. Január 04.
A menstruációm 2 hete nem jött meg, tesztet végeztem és az eredmény pozitív lett. A párommal védekeztünk, ennek ellenére "csúszott be" a baba, nem számítottunk rá kicsit sem, a körülmények egyáltalán nem adottak arra, hogy megtartsuk, így a terhesség megszakítás mellett döntöttünk. A nőgyógyásztól kértem már időpontot és 7-én megyek. Tudom a menete az egésznek elég hosszú lesz, viszont nem igazán lesz időm minden nap intézkedni, éppen ezért érdekelne néhány dolog:
- Úgy tudom, hogy kellesz a körzeti orvosomtól beutalót kérni, ekg-ra és vérvételre. Ezt kérhetem-e még mielőtt a nőgyógyásznál jártam volna? Vagy szükséges hozzá a vizsgálat eredménye,, vagy elég ha elmondom mi a problémám és hogy sürgős lenne? (12 órára kaptam az időpontot és ha lehet szeretném ezeket délelőtt elintézni, emiatt kérdezem)
- A családsegítőhöz is kellesz mennem, oda is időpontot kellesz kérnem, vagy a nőgyógyász a vizsgálat után intézi ennek az időpontját? Azt tudom, hogy oda már mindenképp az eredménnyel kellesz mennem.
A 3 nap gondolkodási idő alatt amit adnak a családsegítőnél, kellesz-e ezeken illetve a csekk befizetésén kívül bármi mást intéznem? Altató orvos? Időpontot a kórházba a műtéthez nekem kell kérnem, vagy azt ők fogják intézni?
- Az altatással kapcsolatban olvastam, hogy rövid altatásban végzik, és ezalatt félig ébren vannak, ez igaz-e? Helyi érzéstelenítést is úgy olvastam lehet, kérni, erre tényleg lenne lehetőség?

Azt hiszem ennyi lett volna, remélem minél hamarabb választ kapok, bár lehet későn írtam.
A választ előre is köszönöm!
Timi_
Kedves Timi! Mivel én ma jöttem haza, biztosan túljutott az info-beszerzés első fázisán. Kérem, hívjon a fennmaradó kérdéseivel.
üdvözlettel dr Doffek J.

Partnerek