Bejelentkezés: Jelszó emlékeztető

Iniciál Autóház Kft.Szakterület:
Autó, motor, kerékpár
Cím:
Győr, Külső Veszprémi u.6.||9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres R. u. 17.||9400 Sopron, Balfi u. 160/b.
Telefon:
06-96/527-975
Honlap:
www.inicial.hu

Bemutatkozás:

Az Inicál Autóház Kft. 2002-ben alakult, mint teljes körű Renault személygépjármű értékesítési, illetve javítási pont. 2005-ben megkapta a Dacia márka teljes körű értékesítési, illetve márkaszerviz jogot is. 2006-ban Társaságunk megszerezte a Nissan értékesítési, és javítási engedélyt a márka importőrétől. Ugyanekkortól bővítésre került a karosszéria, és fényező műhelyünk, melyben teljes körű biztosítói kárügyintézést folytatunk.

Szervizeinkben minden garanciális és garancia időn túli javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű motordiagnosztikán át. 3500kg megengedett össztömegig minden márkára kiterjedő (beleértve az egy és kéttengelyes utánfutókat is) Műszaki Vizsgáztatására, valamint dízel, és benzines környezetvédelmi felülvizsgálat elvégzésére van jogosultságunk.

Nagy figyelmet fordítunk a munkatársak szakmai ismereteinek fejlesztésére, ennek érdekében a szervizben és az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégákat folyamatosan képezzük.
Javítóüzemeinkben gyári előírások alapján felszerelt eszközök és az említett oktatási rendszerben képzett munkatársak állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Gyártó által meghatározott és felügyelt normaidőket alkalmazunk. A javítási munkálatok során eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre, illetve ügyfél igény alapján gyárival megegyező minőségű alkatrész.

Fokozott figyelmet fordítunk a minőség-ellenőrzés meglétére, minden javított gépjárművet legyen szó mechanikai vagy karosszéria munkálatról erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgál át a visszatérő jelleggel előforduló meghibásodások elkerülése végett.

Az Iniciál Autóház Kft. 2007 novemberétől csatlakozott azon Renault márkakereskedések közé, akik Assistance szolgáltatást nyújtanak. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában állunk a segélyszolgálatra szoruló ügyfeleink rendelkezésére a győri, a mosonmagyaróvári és soproni telephelyeinken egyaránt.

Társaságunk egy 4,4 t össztömegű Renault Master típusú autószállító gépjárművel rendelkezik, amellyel gépjárművek szállítását, autómentését vállaljuk belföldi viszonylatban.

Szerződött partnere vagyunk több biztosító társaságnak, így kárfelvevő irodánk teljes körű biztosítási ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére. Önálló kárfelvételi joggal is rendelkezünk, amely jelentősen meggyorsítja az ügyintézési időt. Karosszéria műhelyünk húzató paddal, fényező - szárító fülkével, 4 fejes futómű diagnosztikai műszerekkel van felszerelve, bármilyen típusú gépjármű javítását, fényezését elvégezzük

Bér – és csereautó szolgáltatással minden telephelyünk rendelkezik.

Mosonmagyaróvári telephelyünk 2008-ban bővült, így Peugeot típusú gépjárművek értékesítését és szervizelését is végezzük.

2009 év végén megkaptuk a jogosultságot Toyota személy- és kishaszon gépjárművek értékesítésére és szervizelésére, így első körben Győrben és Mosonmagyaróváron bővültünk Toyota vonatkozásában.

Annak biztosítása érdekében, hogy ügyfeleink elvárásait maradéktalanul kielégítsük, illetve szolgáltatási színvonalunkat magas szinten tartsuk, Társaságunk ISO 9001:2000 minőségügyi szabvánnyal rendelkezik.

Telephelyeink - Márkakereskedés és szerviz

Győr, Küslő Veszprémi u. 6.
Renault, Dácia: 96/583-520,
Nissan: 96/518-188, T
oyota: 96/583-525

Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd u. 17.
Renault, Dácia: 96/566-438,
Nissan: 96/566-438,
Toyota: 96/577-590

Sopron, Balfi u. 160/ b.
Renault, Nissan, Peugeot: 99/508-140


Szolgáltatások:

- új- és használt autó értékesítés
- szerviz, karosszéria- és fényezés
- műszaki vizsgáztatás
- zöldkártya
- bérautó
- márkafüggetlen kárfelvétel


Termékek:

új- és használatautó, szervizszolgáltatás, karosszéria- és fényezés, bérautó


Márkák:

Renault, Dácia, Nissan, Toyota, Peugeot

Navision Support Online Kft.
Budapest

Sil and Silk Kft.
Budapest

Boskó Lászlóné
Miskolc

Fresh Kft.
Budapest

Wake-World Kft.
Levelek